Online menukaart
Zoekt u nog een heerlijk restaurant waar u uit eten kan in Antwerpen? Fliet d’Anvers biedt u onder meer uitzonderlijk lekkere vleesgerechten. U kan alvast beginnen likkebaarden door onze menukaart te bekijken. In de authentieke buurt rondom de Slachthuislaan kan u bij ons genieten van vlees- en stonegrillgerechten, maar ook salades, pasta’s en visgerechten.
Reservatie en contact
Reserveren kan ook online. Wenst u meer informatie? Dan kan u ons steeds contacteren via de contactpagina van Filet d’Anvers. Wij heten u alvast van harte welkom. Deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen tijdens sportpaleisfeesten.
Menukaart
Voorgerechten | |
---|---|
Carpaccio van rundsvlees met parmezaan en rucola | |
Vitello tonato | |
Artisanale kaaskroketjes | |
Artisanale garnaalkroketjes | |
Duo kaas/garnaalkroketjes | |
Kroketjes "Filet d’ Anvers" | |
Scampi “Filet d’ Anvers” (5 stuks) | |
Scampi met look (5 stuks) | |
Tomatensoep met balletjes | |
Basashi Een carpaccio van fel gemarineerd paardenvlees, geserveerd op traditionele Japanse wijze met een trio van sojasaus en daikon (gemarineerde rammenas). |
Gerechten op de stone-grill Inclusief: aardappelgerechten, koude saus en groentegarnituur. | |
---|---|
"Ne Kleine" (Vleesassortiment 5st, ± 400gr) | |
"Ne Grote" (Vleesassortiment 9st, ± 700gr) | |
"Vogeltjesdans" (kip, kalkoen en eendenborst, ± 400gr) | |
"Koeike aan 't been" (Côte à l’ Os, ± 750gr) | |
"'t Beste stuk van de koei" (Filet Pure ± 300gr) | |
"Steak van de Scheut" (Paardenentrecote ± 350gr) | |
"Filet van de Scheut" (Paardenfilet ± 300gr) | |
"Ne kiekefilet" (± 300gr) |
Vis | |
---|---|
Mixt Scampi & Gamba | |
Tonijnfilet (op voorhand bestellen via mail) |
Veggie | |
---|---|
Diverse groentjes met “fleur de sel” en olijfolie |
Hoofdgerechten Inclusief: aardappelgerechten, warme saus en groentegarnituur. | |
---|---|
Lady steak (± 200gr) | |
Steak (± 350gr) | |
Entrecote (± 400gr) | |
Côte à l'Os (± 750gr) | |
Zesrib (± 600 gr) | |
Filet Pure (± 300gr) | |
Chateaubriand met zijn groentekrans (2 personen, ± 800gr) | |
Côte à l'Os met zijn groentekrans (2 personen, ± 1400gr) | |
Paardenentrecote (± 350gr) | |
Paardenfilet (± 300gr) | |
Chateaubriand van paard (2 personen, ± 700gr) | |
Steak tartaar | |
Paardenvlees staat bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een échte voorliefde voor. We kunnen paardenvlees dan ook met enige trots één van onze topspecialiteiten noemen. | |
Lamskroon | |
Kalfslever met gebakken ajuin en bruin bier (op voorhand bestellen via mail) | |
Kipfilet | |
Stoofvlees op z’n Antwerps (met Koninck Bier) | |
Trio van kroketjes |
Al ons vlees - met uitzondering van de suggesties - komt uitsluitend uit België. Met ons Belgisch Wit-Blauw dikbilrund mogen we stellen dat we kwaliteit in huis hebben.Verschillende bakwijzen :
- Blue: gekorst / rauw / warm
- Saignant: gekorst / bloederig / sappig
- A point, rosé of medium: gekorst / roze / gaar
- Bien cuit: gekorst / grijzig / droog
Supplementen | |
---|---|
Warme sauzen: natuur, peperroom, champignonroom, bearnaise, stroganoff, graanmosterd, roquefort, choron | |
Koude sauzen: mayonaise, lookmayonaise, curry, pittige cocktail, appelmoes | |
Natuursalade | |
salade mix witloofsla tomatensla | |
Warme groentjes | |
Aardappelgerechten: frietjes, kroketjes, aardappel in de schil, gratin |
Visgerechten Inclusief aardappelgerechten | |
---|---|
Slibtongen (3 stuks) | |
Scampi “Filet d’ Anvers” (8 stuks) | |
Scampi met look (8 stuks) | |
Gamba’s a la plancha | |
Gegrilde tonijnfilet met tagliatelli |
Pasta’s | |
---|---|
Spaghetti bolognese | |
Tagliatelli met scampi en grijze garnaaltjes | |
Pasta met kip met seizoensgroenten en tomatenpesto | |
Vegetarische pasta met seizoensgroenten en tomatenpesto |
Kindergerechten Inclusief aardappelgerechten. Kindergerechten zijn enkel te verkrijgen onder de 14 jaar. | |
---|---|
Kipfilet met appelmoes, mayonaise en ketchup | |
Kindersteak | |
Kinderspaghetti | |
Mini steengrill |
Dessert | |
---|---|
Vanille-ijs | |
Dame Blanche | |
Tiramisu | |
Crème Brulée | |
Kinderijsje |