Online menukaart

Zoekt u nog een heerlijk restaurant waar u uit eten kan in Antwerpen? Fliet d’Anvers biedt u onder meer uitzonderlijk lekkere vleesgerechten. U kan alvast beginnen likkebaarden door onze menukaart te bekijken.  In de authentieke buurt rondom de Slachthuislaan kan u bij ons genieten van vlees- en stonegrillgerechten, maar ook salades, pasta’s en visgerechten.

Reservatie en contact

Reserveren kan ook online. Wenst u meer informatie? Dan kan u ons steeds contacteren via de contactpagina van Filet d’Anvers. Wij heten u alvast van harte welkom. Deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen tijdens sportpaleisfeesten.

Menukaart

Voorgerechten
Carpaccio van rundsvlees met parmezaan en rucola
Carpaccio van tonijn met basilicumdressing
Artisanale kaaskroketjes
Artisanale garnaalkroketjes
Duo kaas/garnaalkroketjes
Kroketjes "Filet d’ Anvers"
Scampi “Filet d’ Anvers” (5 stuks)
Scampi met look (5 stuks)
Tomatensoep met balletjes
Basashi
Een carpaccio van fel gemarineerd paardenvlees, geserveerd op traditionele Japanse wijze met een trio van sojasaus en daikon (gemarineerde rammenas).
Gerechten op de stone-grill
Inclusief: aardappelgerechten, koude saus en groentegarnituur.
"Ne Kleine" (Vleesassortiment 5st, ± 400gr)
"Ne Grote" (Vleesassortiment 9st, ± 700gr)
"Vogeltjesdans" (kip, kalkoen en eendenborst, ± 400gr)
"Koeike aan 't been" (Côte à l’ Os, ± 750gr)
"'t Beste stuk van de koei" (Filet Pure ± 300gr)
"Steak van de Scheut" (Paardenentrecote ± 350gr)
"Filet van de Scheut" (Paardenfilet ± 300gr)
"Ne kiekefilet" (± 300gr)
Vis
Mixt Scampi & Gamba
Tonijnfilet
Veggie
Diverse groentjes met “fleur de sel” en olijfolie
Hoofdgerechten
Inclusief: aardappelgerechten, warme saus en groentegarnituur.
Lady steak (± 200gr)
Steak (± 350gr)
Entrecote (± 400gr)
Côte à l'Os (± 750gr)
Zesrib (± 600 gr)
Filet Pure (± 300gr)
Chateaubriand met zijn groentekrans (2 personen, ± 800gr)
Côte à l'Os met zijn groentekrans (2 personen, ± 1400gr)
Paardenentrecote (± 350gr)
Paardenfilet (± 300gr)
Chateaubriand van paard (2 personen, ± 700gr)
Steak tartaar
Paardenvlees staat bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een échte voorliefde voor. We kunnen paardenvlees dan ook met enige trots één van onze topspecialiteiten noemen.
Lamskroon
Kalfslever met gebakken ajuin en bruin bier
Kipfilet
Stoofvlees op z’n Antwerps (met Koninck Bier)
Stoofpotje van lam en kip (kruidig en pittig)
Trio van kroketjes

Al ons vlees - met uitzondering van de suggesties - komt uitsluitend uit België. Met ons Belgisch Wit-Blauw dikbilrund mogen we stellen dat we kwaliteit in huis hebben.Verschillende bakwijzen :

  • Blue: gekorst / rauw / warm
  • Saignant: gekorst / bloederig / sappig
  • A point, rosé of medium: gekorst / roze / gaar
  • Bien cuit: gekorst / grijzig / droog
Supplementen
Warme sauzen:
natuur, peperroom, champignonroom, bearnaise, stroganoff, graanmosterd, roquefort, rozemarijn, choron, Porto
Koude sauzen: mayonaise, lookmayonaise, curry, pittige cocktail, appelmoes
Natuursalade
salade mix
witloofsla
tomatensla
Warme groentjes
Aardappelgerechten:
frietjes, kroketjes, gebakken aardappelen, aardappel in de schil, gratin
Visgerechten
Inclusief aardappelgerechten
Gebakken zeetong (meunière of droog)
Scampi “Filet d’ Anvers” (8 stuks)
Scampi met look (8 stuks)
Bouillabaise
(scampi, gamba, kabeljauw, zalm, victoriabaars)
Gegrilde tonijnfilet met tagliatelli
Pasta’s
Spaghetti bolognese
Huisgemaakte Lasagne Bolognaise
Tagliatelli met scampi en grijze garnaaltjes
Pasta met kip met seizoensgroenten en tomatenpesto
Vegetarische pasta met seizoensgroenten en tomatenpesto
Salades
Salade scampi met ananas en curryolie
Salade met kip met ananas en zure roomdressing
Kindergerechten
Inclusief aardappelgerechten. Kindergerechten zijn enkel te verkrijgen onder de 14 jaar.
Kipfilet met appelmoes, mayonaise en ketchup
Kindersteak
Kinderspaghetti
Mini steengrill
Dessert
Vanille-ijs
Dame Blanche
Café Glacé
Vanille-ijs met warme kriekjes
Coupe Advokaat
Tiramisu
Crème Brulée
Duo van Chocomousse
Appelstrudel met kaneelijs
Dessert “Filet d’ Anvers” (wandeling door onze dessertkaart, 2 pers.)
Sorbetpaletje
Kinderijsje
Supplement slagroom
Supplement chocoladesaus
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken