Gratis Shuttledienst Sportpaleis

Filet d’Anvers - VIPbehandeling Sportpaleis

Gratis afgezet voor de deur van het Sportpaleis of Lotto Arena voor uw leuk avondje uit, met dan vooraf ook nog eens een heerlijke maaltijd? Dat is de VIP-behandeling voor onze gasten met de shuttledienst sportpaleis te Antwerpen. Maak uw avond éxtra memorabel. En keer achteraf weer vlot naar uw auto. Geen gedoe.

Shuttledienst 

Bij alle grote evenementen in het Antwerps Sportpaleis en Lotto-Arena biedt Filet d'Anvers aan haar klanten een shuttledienst aan. Zo moet u zich enkel concentreren op het genieten van uw diner samen met uw gasten of vrienden en familie. Uw wagen blijft veilig in de buurt van ons restaurant staan, na de maaltijd brengen we u tot aan de deur van het Sportpaleis of Lotto Arena. En ook achteraf pikken we het gezelschap tijdig weer op.

Shuttlebus

Met een comfortabel busje zetten we iedereen veilig en wel af aan de evenementenhal zodat u na het diner nog gezellig kunt doorpraten zonder dat ieder apart naar het event moet. Onze professionele chauffeurs zorgen voor goede en duidelijke afspraken zodat jullie achteraf ook vlot weer aan de wagen bij ons restaurant geraken. Wij bieden u de shuttledienst volledig GRATIS aan bij een diner.

Bel tijdig uw reservering door. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op via de contactpagina van Filet d’Anvers. Wij helpen u dan graag verder.